Saturday, December 4, 2010

PROGRAM & KURSUS DI PUSAT LATIHAN SMART EXCEL CONSULTANT 2011PROGRAM / BENGKEL / KURSUS 2011
( Persediaan MINDA , TUBUH & EMOSI kearah PENGHASILAN DIRI HEBAT, CERIA , CERGAS & CEMERLANG DI TEMPAT KERJA , DI SEKOLAH, INSTITUSI PENDIDIKAN & SAHSIAH DIRI )


" Mahukah anda diberikan peluang yang jelas di MINDA DAN, DAPAT anda DENGAR serta MERASAI NIKMAT meraih KEHEBATAN DIRI yang LUAR BIASA BILAMANA :-

1- PERNIAGAAN ANDA kembali bernafas dengan SEGERA dan MENCAPAI SASARAN sepertimana yang anda inginkan ?

2- PRESTASI DIRI dalam AKADEMIK & SAHSIAH anda yang merudum sebelum ini kembali MELONJAK LUAR daripada BIASA ? STRAIGHT A (UPSR,PMR,SPM,STPM, IPT)

3- Kemahiran KEIBUBAPAAN anda yang kurang profesional menjadi semakin profesional ?

4- Perancangan Strategik ORGANISASI anda mencapai SASARAN LEBIH daripada apa yang organisasi anda SASARKAN ? MORE and MORE !

5- JUALAN PRODUK SECARA BERTINGKAT (MLM) , INSURAN yang anda ceburi BERTAHAN LAMA dan MENJADIKANNYA SEBAGAI KERJAYA TETAP ANDA ?

6- KOMUNIKASI ANDA DIKHALAYAK RAMAI berjalan LANCAR ? Dll.

JAWAPANNYA TERLETAK DI TANGAN ANDA ! SMART EXCEL CONSULTANT DAPAT MENUNJUK CARA BAGAIMANA ANDA BERKEBOLEHAN BAGI MENCAPAI KEJAYAAN DIRI LUAR DARIPADA BIASA MELALUI TEKNOLOGI SAINS MINDA NEURO LINGUISTIC PROGRAMMING (NLP). NLP ADALAH ALAT BERKUASA UNTUK MEMBANTU ANDA MENYELESAIKAN PELBAGAI MASALAH YANG ANDA HADAPI MELANGKAUI BATASAN DIRI ANDA KERANA IANYA ADALAH SATU KEAJAIBAN DAN SECARA MUDAH SERTA NATURALLYNYA SUDAH ADA DALAM DIRI ANDA. DAFTARLAH SEGERA !

HUBUNGI , EN MUSTAQIIM 019-2044036.


No comments:

Post a Comment