Thursday, December 6, 2012

PROGRAM PRESTASI DIRI JANUARI 2013"Hari ini ramai dikalangan orang di luar sana tercari-cari program yang boleh mengurangkan keciciran prestasi diri sehinggakan ada dari kalangan mereka membuat pelaburan "puluhan ribu ringgit" bagi menghadiri pelatihan pembangunan insan demi memastikan diri mereka tidak ketinggalan dalam arus pembangunan modal insan abad kini. Dan melalui PROGRAM PRESTASI DIRI (JANUARI 2013), bakal MEMBONGKAR RAHSIA bagaimana ANDA boleh MENEROBOS KEHEBATAN DIRI bersama PAKAR-PAKAR PENGEMBANGAN DIRI PERIBADI NLP &HIPNOTERAPI anda secara MUDAH, RILEKS dan SANTAI dan akhirnya anda dapati bahawa diri anda mengalami "PERBEZAAN yang MEMBEZAKAN" antara diri anda dengan insan lain setelah keluar dari bengkel ini. Kerana apa ? Kerana anda sendiri yang mahukan PERBEZAAN itu dari MINDA-TUBUH-EMOSI & TINDAKAN anda mulai SEKARANG !

"Pihak kami tidak mahu anda mengetahui akan MANFAAT di sebalik BENGKEL ini kerana ANDA sendiri yang MAHU MENGETAHUINYA melalui LINK ini :-

Apakah Itu NLP ?

Power Presentation Skills Using 4 MATE -NLP ( 80 % PRAKTIKAL)

Certificate Managing Emotional Stress (MES) : 80% PRAKTIKAL
(Peserta Berlatih Bagaimana Menggunakan Teknik MES Dalam Urus Emotional Stress)
Justifikasi Bengkel Certificate Managing Emotional Stress(MES) Diadakan :

" ALAMI SENDIRI APA YANG DIPELAJARI DALAM BENGKEL INI SEBAB KAMI PERCAYA ANDA BOLEH ALAMINYA SECARA MUDAH DENGAN SEKALI PELABURAN SAHAJA."

DAFTAR SEKARANG ! TEMPAT TERHAD !

HOTLINE :
019-2044036 (Mr Mus)
019-3897580 (Mr Khaeril)
Emel :
kurtman20@yahoo.com

No comments:

Post a Comment