Thursday, January 31, 2013

KUASA KOMUNIKASI GUNA 4 MAT

Wow ! Fantastik ! Mengujakan !


Salam sukses, kaya dan berjaya buat rakan pelajar sekalian. Terima kasih atas kerjasama yang diberikan bagi menjayakan program berimpak maksima ini. Pasti anda ternanti-nanti apakah yang bakal anda pelajari dari Mekanik Minda NLP berkaitan “Professional Talk & Power Presentation Skills Using 4 Mat –NLP ” bukan ? Bagus. Saya pasti anda tak sabar-sabar untuk mengetahuinya melalui program selama 1 hari ini kan ?.
 
Hari ini ramai orang diluar sana tercari-cari kaedah untuk menangani rasa gugup bila bercakap dikhalayak ramai, mengelak dari kesukaran melakukan “Business Presentation” dengan bakal pelanggan dan meningkatkan kuasa komunikasi dalam perniagaan agar “pelanggan” senang dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh mereka. Mereka sanggup berhabis ‘wang ringgit’ demi memastikan ‘diri’ mereka pulih dari ‘fobia’ pengucapan awam bila melakukan “business presentation’ di khalayak ramai.

Maka,hari ini Pakar Mekanik Minda anda bakal MEMBONGKAR dan BERKONGSI RAHSIA MELAKUKAN BUSINESS PRESENTATION dengan POWERFUL secara santai, rileks dan berinformasi serta interaktif melalui aplikasi Neuro Linguistic Psychology (NLP).

Akhirnya, bila anda keluar dari program yang luar biasa ini pastinya anda berasa LEGA, RILEKS dan lebih TENANG menghadapi situasi BERCAKAP DI KHALAYAK ramai samada di tempat kerja anda atau sebagainya. Dan….sebenarnya, KETENANGAN melakukan PRESENTATION  itu sudah berada di dalam MINDA, JIWA dan TINGKAHLAKU anda mulai sekarang. Selamat beramal !

SYABAS KEPADA PELAJAR YANG TELAH MENYERTAI PROGRAM INI !

HASILNYA adalah sepertimana berikut :- 

 

No comments:

Post a Comment