Sunday, February 3, 2013

KURSUS PENGURUSAN MARAH (ANGER MANAGEMENT) BERSAMA RAKAN PINTAR Q IDEAS SOLUTION
SELAMAT DATANG KE PROGRAM PEMBELAJARAN PROFESSIONAL
“ANGER MANAGEMENT USING HYPNO-NLP 

Salam sukses, kaya dan berjaya buat rakan peserta sekalian. Terima kasih atas kerjasama yang diberikan bagi menjayakan program berimpak maksima ini. Pasti anda ternanti-nanti apakah yang bakal anda pelajari dari Mekanik Minda NLP berkaitan “Anger Management Using Hypno-NLP” bukan ? Bagus. Saya pasti anda tak sabar-sabar untuk mengetahuinya melalui program selama 2 hari ini kan ?
.
Hari ini ramai orang diluar sana tercari-cari kaedah untuk menangani emosi kemarahan samada di tempat kerja , di rumah atau kemana juga mereka pergi dan berdepan dengan situasi yang boleh mencetuskan kemarahannya hingga ada dari kalangan mereka terpaksa mendapatkan khidmat pakar seperti kaunselor, terapis , ahli psikologi bagi menenangkan kemarahan diri mereka. Mereka sanggup berhabis ‘wang ringgit’ demi memastikan ‘diri’ mereka pulih dari ‘perasaan marah melampau’ terhadap diri dan orang sekeliling mereka.

Maka, pada hari ini Pakar Mekanik Minda anda bakal MEMBONGKAR dan BERKONGSI RAHSIA MERAWAT EMOSI KEMARAHAN anda secara santai, rileks dan berinformasi serta interaktif melalui aplikasi Neuro Linguistic Psychology (NLP) dan Hipnoterapi. 

Akhirnya, bila anda keluar dari program yang luar biasa ini pastinya anda berasa LEGA, RILEKS dan lebih TENANG menghadapi situasi MARAH samada di tempat kerja anda atau sebagainya. Dan….sebenarnya, KETENANGAN itu sudah berada di dalam MINDA, JIWA dan TINGKAHLAKU anda mulai sekarang.

Selamat beramal !
“ MINDA TENANG, JIWA LAPANG , TINDAKAN CEMERLANG ! ”
Mohd Mustaqiim Asmuji, C.NLP, C.Ht
(Mekanik Minda NLP)
(Kolumnis Majalah Solusi Ruangan Taakul)
(Certified NLP Master Practitioner NFNLP-USA)
(Certified LAB Profile Practitioner SS.Canada)
(Certified Hypnotherapist, IACT-USA)
(Certified Neuro Semantic NS-ISNS, USA)
(Certified NLP For Teachers Practitioner ANLP-M’sia)
(Certificate Counseling Skills, Kuiscell)
(Certificate Creative Training Technique, E-Class M’sia) 

No comments:

Post a Comment